Over Nijsingh Advies Exloo

Marchienus Nijsingh

Marchienus Nijsingh

Als accountant-, administratie- en (belasting)adviseur ben ik actief in de regio Emmen. Ik ben veelal het financiële aanspreekpunt voor onze relaties en voortdurend op zoek een toegevoegde waarde te leveren. De laatste jaren was ik werkzaam voor Countus Nijsingh en Nieborg.

Vanaf 1 maart 2012 zet ik mij in, middels LogData Consultancy voor Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen voor ondernemingen, die hieraan behoefte hebben.

Hier is vanaf 1 september 2012 de accountant-, administratie- en belastingadviestak bijgekomen. Deze adviestak wordt vanaf 1 november 2012 uitgeoefend onder de naam: Nijsingh Advies Exloo. De steeds verder gaande administratieve automatisering behoort ook tot de kerntaken. Alle vormen van specialismen kunnen in clusterverband worden aangeboden.

Voor wie?

LogData Consultancy en Nijsingh Advies Exloo zijn ondernemingen gericht op het Midden- en Kleinbedrijf, alsmede de vrije beroepen. Ook particulieren kunnen hun aangiften door Nijsingh Advies Exloo laten verzorgen.

Historie

Marchienus Nijsingh is vanaf 1970 werkzaam in de accountancy. Na een start bij een grote landelijke accountantsorganisatie werd gekozen voor een regionaal kantoor. Accountantskantoor Visser & Zomer ging later op in Rose, Zomer & Co. Per 1 januari 1987 werd, samen met Luuk Nieborg, “Nijsingh en Nieborg Accountants” opgericht.

Na ruim een half jaar werd een kantoorpand aan de Klokkenslag betrokken.De beide vestigingen in Sleen en Exloo werd toen één vestiging. Dit werd, samen met 2 medewerkers, een succesvolle start. Nijsingh en Nieborg accountants groeide en met 9 medewerkers werd de verhuizing naar de Hooggoorns ondernomen.

Een nieuw kantoorpand met allerlei technische, duurzame noviteiten. De doorzicht-zonnepanelen werden destijds als een primeur in Nederland bestempeld. Samen met de futuristische actieve gevel is het pand nog steeds één van de meest duurzame panden.

Het ontstaan van dit pand was een onderdeel van een hobby: duurzaamheid. In de accountantsfunctie is duurzaamheid van wezenlijk belang. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke speerpunten van de accountant geworden. Met 26 medewerkers werd op 1 februari 2008 “Nijsingh en Nieborg Accountants” overgenomen door een grotere organisatie.

Per 1 november 2012 werd Nijsingh Advies Exloo opgericht.